Culorile firelor mouline produse de S.C. Goblen-Set S.R.L. Pitesti sunt garantate la: SPALARE, LUMINA, FRECARE, CALCARE, timp indelungat.

Modelele de goblen create de firma GOBLEN-SET din Pitesti, atat cele cu diagrama cat si cele imprimate, indeplinesc conditiile realizarii unui goblen valoros atat din punct de vedere al interpretarii artistice, cat si al calitatii materialelor astfel:

1. Culorile firelor de mouline sunt special alese si folosite in asa fel incat goblenul care rezulta dupa coasere sa redea fidel pictura originala.
Pentru acelasi model nu este permisa variatia de culoare a firului mouline de la o perioada la alta, pentru ca ar insemna anularea valorii picturii originale si alunecarea spre false valori (kitsch).
2. Pentru realizarea unor efecte naturale ca: cer azuriu, campii cu umbre si lumini, fonduri pe care cad razele unor surse de lumina difuza, umbre si penumbre etc., s-au cercetat si efectuat vopsiri speciale (vopsiri in degrade, nuante apropiate de culoare).

3. Panza tip A (10x10) de goblen fabricata de noi este special proiectata la desimea de 100 ochiuri/cm2, si de o anumita finete a firului, cu un grad de apretare mai lejer tocmai pentru a nu se micsora rezistenta mecanica a firului de mouline in timpul coaserii.
O panza deasa si foarte apretata nu este recomandata pentru tapiseriile de tip goblen.

Informatii utile

1. Dupa 31.10.2023 preturile goblenurilor vor suferi modificari in functie de preturile furnizorilor de materii prime, materiale si servicii.
2. Se acorda reducerea pretului cu 5% in una din urmatoarele situatii:
- Pentru fiecare comanda facuta la telefon, prin fax, scrisoare sau e-mail, comanda a carei valoare depaseste un plafon de 6000 RON valabil numai pentru perioada 01.11. 2023-31.01.2024.
- Reducerea se acorda numai pentru setul complet (modele cu diagrama si imprimate) precum si pentru panza tip A si tip B livrata la pachete de 1 mp.
- Produsele se fabrica la comanda dvs., si se livreaza prin posta cu plata RAMBURS.Taxele de ambalare si postale se vor plati de dvs. la ridicarea coletului.

Important !

  1. Programul de lucru: de luni pana vienri intre orele 07:30 - 16:00.
  2. Comenzile se pot face prin: telefon, email, scrisoare, on-line pe acest site.Coletele vor fi distribuite prin posta Romana cu plata ramburs (la ridicarea coletului).Produsele livrate direct de la societate sunt fara adaos comercial, intrand in sarcina cumparatorului achitarea taxelor postale.
  3.  Rugam seriozitate in lansarea comenzilor, deoarece noi fabricam la cererea dvs.
  4.  Pentru renuntarea sau modificarea unei comenzi, va rugam sa anuntati telefonic in 24 de ore de la ,efectuarea comenzii.
  5.  Clientii au drepturi si obligatii conform O.G. 130/2000, aprobata prin L. 51/2003, art. 3, al. 1, lit. f.art.10,lit a si c, referitor la denuntarea unilaterala a produselor comandate.
  6.  Prin neridicarea coletului de la posta, dumneavoastra va obligati sa platiti taxele postale tur - retur, prin mandat posal.ATENTIE !

Datorita procesului de tiparire, unele imagini color prezentate in revista,pot avea variatii ale unor nuante fata de firele vopsite din setul de goblen .

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Conform Legii "Dreptului de autor si drepturilor conexe", firma creatoare (S.C. GOBLEN-SET S.R.L. Pitesti) detine toate drepturile si interzice copierea totala sau partiala a diagramelor si imaginilor modelelor prezentate color in in Revista "Goblenul - Arta si Pasiune" sau pe acest site.

In pachetele achizitionate va oferim:

Seturi ambalate pentru cusut goblen, formate din: schita cu coduri de culori, panza, fire mouline, instructiuni tehnice, imagine de control

Panza tip A (10x10) ochiuri/cm2, caroiata, ambalata in pachete de cate 1m2.

Goblen pictat (imprimat) pe panza de 10x10 ochiuri/cm2, cu firele mouline necesare modelului ales.

Panza pentru cusut tip B 8x8 ochiuri/cm2 caroiata, impachetata in pachete de 1m2.

Panza pentru cusut tip A 10x10 ochiuri/cm2 necaroiata, impachetata in pachete de 1m2.

Revista nr. 24 / 2019-2020  "Goblenul - Arta si Pasiune".